Praktik

Jentas søger forlagspraktikanter!

Går du på universitetet, og har du en drøm om at få foden inden for forlagsbranchen?

Lige nu søger Forlaget Jentas nye universitetspraktikanter til efterårssemestret 2024.

Jentas er et lille forlag, der ligger på Frederiksberg. Vi specialiserer os i at oversætte krimier fra engelsk til dansk, men får lige nu flere og flere genrer ind ad døren. Vi udgiver både i tryk og digitalt i form af lyd- og e-bøger.

Hos os kan du få indblik i hele forlagsprocessen. Dine arbejdsopgaver spænder helt fra korrekturlæsning af kommende udgivelser til opsætning af vores nyhedsbrev og kommunikation på sociale medier. Der vil også løbende være mindre oversættelsesopgaver, som du vil få lov til at prøve kræfter med. Som en bonus får du læst en masse gode og spændende bøger.

En af de fordele, der er ved at søge ind på et forlag af vores størrelse, er, at dine meninger vil blive lyttet til, og at dine arbejdsopgaver er varierede. Du får derfor mulighed for at prøve flere forskellige arbejdsopgaver af inden for forlagsbranchen.

Vi regner med, at du kan arbejde 25-30 timer om ugen. Vi er dog meget fleksible ift. hvilke dage, det drejer sig om, så du også kan få tid til at passe din undervisning eller et studiejob. Der er ikke et krav til, hvad du studerer. Du skal dog have en god sprogforståelse inden for både dansk og engelsk samt gode grammatiske færdigheder. Som korrekturlæser sidder du trods alt med det sidste ord inden udgivelsen.

Hvis denne beskrivelse passer på dig, så send en ansøgning og et CV vores vej senest fredag d. 29. marts til redaktør Amalie Sørensen på mail: amalie@jentas.dk.

Vi afholder løbende samtaler, så skynd dig at få ansøgningen afsted!
Vi glæder os til at høre fra dig!