Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på jentas.dk.
Domænet jentas.dk ejes af Jentas A/S (JENTAS), CVR-nr. 10086353, Smallegade 46B, 1. sal, telefon 35 81 35 00 og e-mail info@jentas.dk.

RETURADRESSE
JENTAS A/S
Smallegade 46B
DK-2000 Frederiksberg
Denmark

Telefon: 35 81 35 00
E-mail: info@jentas.dk

Returseddel

RETTIGHEDER OG ANSVAR
Du er som kunde omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og Lov om visse Forbrugeraftaler. JENTAS har de forpligtelser, der dækker over bl.a. Købelovens bestemmelser vedr. forsinkelse, produktansvar og de almindelige erstatningsansvarsregler. JENTAS påtager sig ikke yderligere ansvar for produkter efter gældende dansk lovgivning.

PRISER
Alle priser er inkl. 25% moms og angives i danske kroner (DKK). Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Oven i prisen tillægges prisen for fragt. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

BESTILLING
www.jentas.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle på hjemmesiden. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.
Når du har gennemført en bestilling, vil du automatisk modtage en kvittering for modtagelse af bestillingen. Dette forudsætter selvsagt at du har opgivet korrekt mailadresse. Du bedes være opmærksom på, at bestillingsbekræftelsen ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Vi forbeholder os derfor ret til at annullere ordren, helt eller delvis, som følge af udsolgte varer, tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Når varerne er sendt modtager du en faktura på e-mail.

BETALING
På www.jentas.dk kan der betales med følgende betalingskort:

Dankort
Visa
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard/Eurocard
Mastercard Debit udstedt i Danmark
Maestro
JCB

Når der betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL/TLS (Secure Socket Layer/Transport Layer Security) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko, når dit dankort misbruges ved brug af pin-kode/SMS-kode.
JENTAS benytter QuickPay som betalings-gateway. QuickPay er PCI godkendt og betalingsdelen ligger i et PCI godkendt miljø der opfylder de krav, som PBS/NETS stiller til sikkerhed. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypteret med SSL/TLS. Det er således kun QuickPay og PBS/NETS, der kan læse dem. Hverken JENTAS eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet bliver hævet når du modtager din kvittering i form af en faktura. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Hvis ordren annulleres, helt eller delvis, bliver den annullerede del fratrukket beløbet.

LEVERING
Bestilte bøger leveres som hovedregel inden for 3-7 hverdage, hvis bogen er på lager.
Hvis en ordre deles op i flere leveringer, vil leveringsomkostningerne stadigvæk blive beregnet samlet for hele ordren.
Indenlands leverer vi hovedsageligt med GLS og Post Nord. Udenlands leveres der hovedsageligt med UPS.
Leveringerne følger pågældende transportørs forretningsbetingelser. Det betyder at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke der er tydeligt beskadiget, skal du helst nægte modtagelse af forsendelsen eller på fragtbrevet notere “modtaget med forbehold for senere kontrol og optælling af indholdet”.
Hvis forsendelsen ikke afhentes inden henliggefristen fra transportøren, vil forsendelsen blive returneret til JENTAS. Den betalte fragtpris, hvis nogen, fratrækkes det beløb du vil få refunderet.

Vi leverer til følgende lande/områder:

Danmark
Færøerne
Grønland
Island
Norge
EU
Andorra
Gibraltar
Schweiz
Serbien
Storbritannien
Lichtenstein
Australien
Canada
USA

FRAGTPRISER
Der beregnes fragtpris efter vægt og hvilket land der sendes til.

FORTRYDELSESRET
Privatpersoner kan fortryde sit køb inden for 14 dage efter modtagelsen. Ved fortrydelse af køb sender du en email til info@jentas.dk eller ringer til 35 81 35 00 senest 14 dage efter modtagelse. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Varen sendes retur senest 14 dage efter meddelelse om at købet fortrydes.
Returpakken sendes til vores returadresse (se nederst) og bør indeholde en returseddel, originalfakturaen eller en kopi af den og være i væsentlig samme stand som ved afsendelsen. Hvis varen betragtes som ikke værende i samme stand som ved køb, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Omkostningen til returen skal du selv afholde. Refundering af købesummen sker snarest. Dog kan der forekomme forsinkelser i sommerperioden.

Undtagelser for fortrydelsesretten
– Der ydes ingen fortrydelsesret på lyd-og billedeoptagelser, såfremt du har brudt plomberingen.
– Der ydes ingen fortrydelsesret for virksomheder og institutioner.

REKLAMATION
Du kan reklamere over fejl og mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til JENTAS på e-mail info@jentas.dk eller på telefon 35 81 35 00.
Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet eller returneret og få pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd.
Er varen beskadiget eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan det købte returneres til JENTAS uden omkostninger. Vurderingen af fejl og skader vil imidlertid altid bero på en konkret vurdering.
Når du returnerer en vare sendes den til vores returadresse (se nederst) og vi beder dig om at benytte vores returseddel hvor du tydeligt beskriver hvad det er som fejler og/eller mangler.

OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER
Hvis du som forbruger ønsker at klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, skal du kontakte forlaget på info@jentas.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du sende en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk eller www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail-adresse info@jentas.dk

Betingelserne er senest opdateret 4. dec. 2020